Itä-Tampereen kierto

En ole koskaan oppinut Kauppia, saati raaskinut opetella sitä. Rantapolku ja Niihamanmaja on tuntunut riittävän ihan hyvin. Ne kun osaa paikallistaa niin löytää ajettavaa ja ravintoa. Muille poluille tulee vaan eksyttyä.

Tällä kertaa suunnitelmassa oli lähtä kiertämään se suurempi puolisko Tampereesta polkuja pitkin. Lähtö paikaksi sovin sijaiskärsijä-Tapion kanssa UKK-instituutin parkkipaikan. Niinkuin edellä jo mainitsin, Kauppia en osaa. Mutta nyt piti vielä löytää reitit Linnainmaalle, Kangasalan huituville, Hervantaan ja Lahdesjärvelle. Näistä osaan polut vain yhdessä sijainnissa kunnolla. Joten nyt oli aika oikeesti eksyä ja päästä vielä perille.

kartottajan-unelma
Tästä näkymästä alkaa suurinosa lenkeistä (kyllä, tuplanäyttö)

Reitin suunnittelun aloitin hyvissä ajoin lähtöä edeltävänä päivänä klo 23 – kannatan! Jotain reitin tapaista nopeesti gps-nakkilaattorin uumeniin takaamaan sivistykseen pääsyn totaalisesti hukassa ollessa. Jälkikäteen reitistä on paha mitään mennä sanomaan, kun en tiiä missä tuli ajettua. Mutta polut oli loistavassa kunnossa, keli oli kohdillaan (-1 ja puolipilvistä) ja juttu lensi ajoseuran kanssa. Myös ajettavaa polkua löyty sen verran, että ensimmäisen kerran joutu tiesiirtymään turvautumaan Vatialan hautuumaan nurkilla. Alla jotain osviittaa siitä missä ajettiin.

https://www.strava.com/activities/840581562/embed/ca84b5e215d29c8674b6d13f3617e76e9404c01c

-Vesku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.