Nokialla?

Sattuipa päivänä eräänä, että kyselin kaveria lenkille. Takaisin tuli viesti, että lenkkiä on sovittu jo muualle ja toisessa seurassa. Siispä luonnollisesti kysymään, josko mahtuisin mukaan. Kyllähän sinne pääsi.

Onnistuimpa siinä sivussa vielä kehaisemaan, että Nokialla on hyvät polut, ja niitä jonkun verran on tullut ajeltuakin. Käsky kävi suoraan jonon keulille, kun muut kuulemma olivat turisteja. Näin sitten päädyin keulille lenkillä, jossa polut olivat enemmän tai vähemmän outoja. Kannattaa bluffata, saa hienoja eksyilylenkkejä porukalla 😀

Lopulta ajeltiin Porintien laitaa länteen sopivasti, sieltä Pinsiöntien laitaa pohjoiseen mukavasti, kierrettiin muutamat järvet ja kiivettiin kallion yli. Välissä piti oikaista hakkuuaukean ja järven poikki. Spekseissä pysyttiin, kaikki hengissä ja pyörät ehjänä (vaikka välillä hajoaminen oli lähellä).

 

-Vesku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.