Eksytetään Kanuunat itään!

Kävin eksyttämässä Kaupin Kanuunat heidän torstailenkillään itä-Tampereen metsikköön. Tai ainakin yritin, koska kaikki ei eksyny… Kaikki alko siitä, kun kyselin lenkkiseuraa facebookissa, mutta loppujen lopuksi muutaman kommentin jälkeen ajauduin säännöllisen torstailenkin vetäjäksi.

Kaupin Kanuunoiden torstailenkit ajetaan itä-Tampereella ja ovat ainakin Kanuunoiden nettisivujen mukaan speksattu keskiviikkolenkkiä teknisemmäksi. Tämähän sopi myös Eksyilylenkkien spekseihin paremmin kuin hyvin. Toki pistin facebookin lenkkiseurakyselyyn tiedoksi, että mutka on myös aloittelijaystävällinen. Eksyillessä kun ei voi olla aivan sata-varma kuinka tekninen lenkistä lopulta tulee. Lähtöpaikalle ehdin minuuttia ennen sovittua lähtöaikaa eli hyvin aikataulussa 😀 Paikan päällä oli torstailenkkien vaki-sherpa, yksi eksynyt Kanuunoiden torstailenkin ensikertalainen, yksi – ilmeisesti – vakikävijä, ja yksi Eksyilylenkeille vierailemaan tullut tähti itseni lisäksi.

IMG_0511
Tästä oli tarkoitus ajaa, vaan ei ajettukaan…

Matkaan lähdettiin itselleni tuttuja reittejä pitkin, mutta jo muutaman kilometrin ajon jälkeen aloin katselemaan mielenkiintoisempia polunpäitä ja pian löysinkin porukan poluttomalta suolta, josta tosin piti kiivetä vain viereisen meluvallin päälle turvaan kuivemmalle polulle. Höh! Jossain vaiheessa takaani kuului toive Kangasalan mukavammista poluista, joten väänsin eksyilykompassini kohti Kangasalaa ja lähdin suunnistamaan. Vaki-sherpa taisi olla ainoa, joka koko lenkin ajan pysyi kartalla. Jossain Jyväskylän junaradan tietämillä kuuluikin kommenttia, että en taida oikeasti tietää missä mennään. Piti paikkaansa, koska ei ollut tarkoituskaan 🙂

Jossain vaiheessa luovutin vetovuoron sherpalle, joka otti suunnan kohti palanutta kalliota, josta käytiin vähän maisemia ihailemassa ennen suuntaamista takaisin kohti lähtöpaikkaa, josta kaikki osasivat kotiinsa ajella.

-Vesku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.