Tauko takanapäin

Viimeinen vuosi on ollut omalta osaltani hyvinkin kiireinen, jonka vuoksi osittain tarkoituksellisesti olen jättänyt Eksyilylenkit odottamaan parempaa huomista. Vuoden verran kerkesi aikaa vierähtää, jotta tämä parempi huominen osui kohdalle, joskaan ilman työtä Eksyilylenkkien eteen tuota aikaa en ole viettänyt. Eksyilylenkkien osalta tulee näet kääntymään aivan uusi lehti, joka tulee helpottamaan myös tämän harharetken seuraamista huomattavasti! Aikaisemmassa toimintamallissa pääkanavana toimi tämä blogi, jonka sisältöä tuki Youtubeen julkaistut videot. Uudessa mallissa pääkanavana toimii juuri perustettu Instagram-tili (@eksyilylenkit), jonka sisältöä tukee sekä tämä blogi, että Youtube-videot. Blogi- ja videosisältöä ei toki tule jokaiselta lenkiltä, joten Instagramin osuus on huomattavasti suurempi helpomman julkaisutavan vuoksi.

Pelkästään julkaisukanavat eivät ole kokeneet kasvojen kohotusta, vaan oman osansa tästä päivityksestä saa myös varmaan lukijoidenkin toivoma blogitekstiosuus. Huomasin viime kesänä, että tekstisisältö alkoi olla vain selostusta reitistä, mistä lukijoille tuotettu lisäarvo on hyvin minimaalinen. Tästä lähtien tekstissä on enemmän tunnetta ja tunnelmaa, jättäen reitin purun enemmän mahdollisen videon ja gpx-jälkien varaan. Tulevaisuudessa tulen myös itse erottumaan enemmän tuolla tienpäällä, sillä uusitun logon ansiosta päälläni tulee olemaan jossain vaiheessa Eksyilylenkkien teemaan sopivaa asustusta! Pistetään uutta pökköä pesään ja isompaa vaihdetta silmään, joten muistathan käydä pistämässä Eksyilylenkit seurantaan myös Instagramin ihmeellisessä maailmassa!

-Vesku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.