Apinaa koijataan

Oon aina sanonut, että opastan aloittelijoita mielelläni pyöräilyn saloihin. Nyt kesän jälkeen on pari kertaa tullut ajettua saman aloittelevan kaverin kanssa polkuja. Ensimmäisellä kerralla oli tarkotus käydä ottamassa ensikosketusta maastopyöräilyyn, joten suunnaksi otettiin aloittelijaystävällinen Kaupin rantapolku. Normaalisti selviän rantapolusta reilussa tunnissa yksin ajaessani, mutta tällä kertaa tuli ryömittyä ja muisteltua reittiä yli kaksi tuntia. Ajosta puuttui flow, joten myös karttaan piti turvautua huomattavasti useammin.

Toisella kerralla reagoin kaverin palautteeseen lenkin liiallisesta teknisyydestä, joten suunnaksi otettiin helpommat Atalan polut. Tällä kertaa teknisyys pysyi hyvin hanskassa, mutta lenkin mitta venähti. Välillä testailtiin ajotaitoja vähän teknisemmillä poluilla, mutta suurimman osan ajasta ajettiin itä-Tampereen flow-pätkiä. Kahden ja puiolen tunnin kohdalla alkoi takaa kuulumaan krampin oireita, joten jätettiin viimeiset Niihaman polut ajamatta ja suunnattiin kotiin lepäämään. Alla vielä videomuodossa fiilistelyä viimeisimmältä lenkiltä.

-Vesku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.