Maastopyöräily

Olen harrastanut pyöräilyä monipuolisesti maastossa ja maantiellä 10 vuotta, ja pyöräily muodostaa arkeni selkärangan. Eksyilylenkit sai alkunsa tarpeesta kadota pyörän selässä maastoon ja eksyä hetkeksi maailman menosta luontoon.

Järjestän ohjattua maastopyöräilylenkkejä, joihin kuuluu myös oma konseptini Eksilylenkki. Ihanteellinen Eksyilylenkki on sellainen, jossa ei itsekään enää tiedä, minne sitä on tullut poljettua – ollaan siis hallitusti hukassa! Tervetuloa siis eksymään kanssani maastoon – pyydä tarjous!

Ohjatut maastopyöräilylenkit

Ohjattuja lenkkejä löytyy jokaiselle sopiva niin kestoltaan kuin tekniseltä haastavuudeltaan. Varsinaisesta Eksyilylenkistä puhutaan silloin, kun myös lenkin ohjaaja on jossain määrin hukassa yli 50% lenkin kestosta, joten tällainen kokonaisuus ei sovellu tiukkoihin aikarajoihin toteutettavaksi.

Jokaiseen vähintään 2 tunnin lenkkiin sisältyy lyhyt ajotekniikan kertaus. Lenkeillä vaaditaan maastopyörä ja kypärä jokaiselta osallistujalta. Mikäli sinulla ei ole pyörää, voit vuokrata sen Kauppi Sports Centeristä, josta sopimushinnasto minun kautta varattaessa. (Linkki aukeaa omaan välilehteen). Maastopyörän voi vuokrata myös Biking.fi:stä. (Linkki aukeaa omaan välilehteen.)

Talvella ei olosuhteista johtuen voi järjestää teknistä lenkkiä.

Hinta pyöristetään seuraavaan puoleen tuntiin, kuitenkin vähintään 1h veloitus.

Polkupyörän ajoasennon optimointi

  • alk. 60 min.
  • Toteutetaan asiakkaan omalla pyörällä ajon yhteydessä tai trainerilla ajaen.
  • Mahdolliset osat veloitetaan erikseen.